U zadnje vrijeme imamo velik priljev novih štićenika u Utočištu kunića i divljih zečeva.
U ovom trenutku više nemamo kaveza jer su svi koje imamo, kod volontera (zauzeti).
Budući očekujemo dolazak novih zečića, ovim putem molimo da nam se jave svi koji imaju
kavez viška- bilo veći, bilo manji, i koji bi nam mogli donirati.
Bitno je da se kavez dade zatvoriti (da ima mehanizam kojim se spajaju rešetke kaveza i kadica kaveza).
Također molimo da vlasnici kunića i glodavaca sačuvaju hranu koju njihovi ljubimci ostavljaju. Takvu hranu nemojte bacati već spremajte u posebnu vrećicu i naši će uhati mališani sigurno rado popapati ostatke. Javite kada sakupite veću količinu (bar 5 kg) i mi ćemo čim stignemo, hranu preuzeti (Zagreb).
Oni koji nam žele dodatno pomoći jer smo zaista u manjku sa vremenom, hranu i/ili kavez mogu dostaviti do nekog od volontera s kojim se dogovorimo.
Molimo da prijavu donacije izvršite na ovom obrazcu http://tarraland.com/obrazac/view.php?id=9 kako bismo imali lakši uvid tj. evidenciju na jednom mjestu: tko, kada, što i gdje želi donirati

Osim ovih potrepština, Udruzi je dobrodošla piljevina, posudice i kućice koje imate viška, sijeno, transporteri i slične stvarčice koje je moguće iskoristiti a vama netrebaju.
Hvala unaprijed!
: 13. Srp. 2009, 09:18:33
Imamo jednu najavu za donaciju kaveza, no jako puno životinjica nam dolazi već u četvrtak , pa sve do kraja tjedna, tokom vikenda (kada imamo i radove u Utočištu) i početkom idućeg tjedna..
Bez starosjedioca TarraLanda (oko njih 35), imam brigu o novih 21 uhatih stvorenja koji svaki na svoj način treba posebnu skrb, neki su kod volontera no ne zadugo, neki će tek trebati volontere, jer meni doslovno ne stanu svi u stan. Samo jedan primjer jest da mi za par dana dolazi u mali stan 6 kunića koji uskoro postaju stalni stanovnici TarraLanda. Ostale primjere ne stignem nabrojati.
Neznam niti kako ću ih prevesti (hoće li stati u auto), niti kako ih smjestiti u stan, a
uz sve - NEMAMO KAVEZE. Naime svi koje imamo, su kod volontera..
Ako nemate neki za pokloniti,
MOLIMO da nam posudite kavez na par dana samo... Hitno nam je, treba nam ih nekoliko već u četvrtak....

Ako nam možete posuditi kavez, ispunite obrazac za donaciju (kako bi imali podatke) , uz napomenu da je
kavez na posudbu . Ako ga nam ipak donirate jer vam ne treba, tada netrebate ništa posebno napominjati.
Hvala i nadam se da će se neki od vas odazvati!
: 03. Kol. 2009, 23:48:37
Hvala svima koji su se odazvali posudbi i donaciji kaveza - neću nabrajati da nekog ne izostavim ali hvala puno što ste nam bili na raspolaganju!
Više netrebamo kaveze na posudbu, ali ako netko ima ponešto za doniranje, kod nas takav
kavez / piljevinu / posudice i kućice koje imate viška /sijeno / transportere i slične stvarčice drage volje prihvaćamo na poklon 
.
Ne zaboravite
skupljati a NE BACATI hranu koju vaši malci (kunići ili bilo koji glodavci)
ostavljaju! Bliži se zima i dobro će nam doći takva papica