Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
03. Ruj. 2010, 20:38:31

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Vijesti
Molimo nove članove da čitaju i pridržavaju se
PRAVILA FORUMA
kako bi isti ostao
 pregledan.

Zahvaljujemo,
AiM Tim
New man in town

Foto mjeseca

Izmjeni temu

Statistika
Ukupno Postova: 209491
Ukupno Tema: 3976
Online danas: 16
Online ikada: 7506587
(05. Lis. 2006, 21:00:37 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: [1] Dolje Ispis
Autor Tema: Web shop Udruge Mrkvica- pomozite kupnjom :)  (Posjeta: 932 )
M4RTY
Šapica

Spol: Ženski
ljubimaca: 2 kunića+ 2 zamija

Avitus & Ruby

« : 13. Pro. 2009, 11:28:06 »

Dragi forumaši, kao što neki već znaju nedavno je aktiviran Web shop Udruge Mrkvica  www.tarraland.com/webshop.html
gdje se osim udruginih kalendara za aktualnu godinu (obavezno ih pogledajte  ), nalaze i mnogi drugi predmeti, većinom za vaše ljubimce, ali i za vas.

Sve stvari su osobe donirale Udruzi namjenski, dakle upravo za prodaju preko web shopa, a mi nastojimo prodati te predmete
kako bi na taj način sakupili nešto novaca za hranu, lijekove, materijale za nastambe i ostale potrepštine
za naše uhate štićenike u trenutku kada nam je nešto od navedenoga najpotrebnije.
Neki od predmeta nalaze se i u drugim gradovima, ne nužno samo u Zagrebu.

Izdvojeni predmeti iz WebShopa:

Predmeti za kućne ljubimce se preuzimaju osobno jer bi se u pošti oštetili.

Kavez za zamorca (Osijek) - osobno preuzimanje
Opis: dimenzija 67x41x37 cm, pogodan za jednog odraslog zamorca.
Dobro je očuvan i ima kompletnu opremu.
Cijena: 150 kn

Klackalica - Zagreb, osobno preuzimanje
Opis: korištena. Za hrčke, gerbile, miševe.
Cijena: 10 kn

Sjenalice - Zagreb, osobno preuzimanje
Opis: nekorištene. Za zamorčiće, kuniće.
Cijena: 5kn/kom

Tunel plavi - osobno preuzimanje
Opis: za zamorčiće, korišten
Cijena: 20 kn

Kugla - osobno preuzimanje
Cijena: 20 kn

I vi možete donirati stvari koje vam više ne trebaju kako bi Udruga njihovom prodajom dobila novčiće.
Primjerice male kaveze kojih u ovom trenutku imamo dovoljno, no prodajom nekoliko manjih, mi možemo kupiti
polovni i mnogo veći kavez od nekoga, kakve često koristimo a trebamo ih još za ne-tako-male-štićenike

Predmeti ne moraju biti samo oprema za kuniće i glodavce, mogu biti razne stvari.
Biti će nam drago ako nam na taj način donirate!

ČESTITKE
- šaljemo poštom
Pošto se bliže blagdani, Udruga Mrkvica je za tu prigodu za Vas pripremila prigodne čestitke, 5 različitih dizajna.
Čestitke su preklopne (na otvaranje), dimenzija 21x10 cm i stanu u standardnu kuvertu.
Cijena: 7kn ako naručujete 2 ili više komada čestitki ili 10kn ako naručite samo jednu jednu čestitku
(cijena uključuje pakiranje i poštarinu). Kupnjom čestitki podržavate rad naše Udruge
Nadamo se da će vam se svidjeti i da ćete neke od njih kupiti!

Uvećane slike čestitki možete vidjeti na http://tarraland.com/cestitke.html

K A L E N D A R - mogućnost slanja poštom

U ponudi je i zidni kalendar za 2010. A3 formata sa 12 listova, svaki mjesec ima različitu sliku sa malim uhatim štićenicima naše Udruge.

Kalendari su se mogli vidjeti uživo 04.10. povodom Međunarodnog dana zaštite životinja na Bundeku na štandu Mrkvice,
te su i dalje dostupni da ih pogledate u Zoo shop-u Amazona na Iblerovom trgu u Zagrebu, gdje ih možete kupiti po manjoj cijeni
(50kn u Amazoni, dok je preko Web Shopa 59kn zbog troškova slanja poštom).

Moramo napomenuti da smo imali trošak oko izrade kalendara jer ih nismo dobili besplatno već uz popust tvrtke Prodigital, te njihovom prodajom
jednim dijelom pokrivamo trošak izrade a ostatak je namjenjen za stvari potrebne u Utočištu kao primjerice hrana.

U mogućnosti ste ga pregledati ovdje (slikano slabijim fotoaparatom): http://tarraland.com/kalendar.html
te u PDF formatu kako biste vidjeli kvalitetu tiska (molimo pričekajte 2 minute, da se PDF kalendar učita [18 MB]) :
http://tarraland.com/images/webshop/kalendar2010.pdf

Naručite ga za sebe i svoje najmilije, sigurno će ih razveseliti!
Kao i nas, jer će sve donacije prikupljene na taj način biti utrošene na projekte za zaštitu životinja koje Udruga održava,
te najosnovnije predmete sa liste želja štićenika Udruge Mrkvica

Hvala Vam
Evidentirano
tarra
Golden heart
Činč

ljubimaca: par 10aka kunića i 2 pasova tornjaka ...i stalno par beba divljeg zeca :)

« Odgovor #1 : 08. Vel. 2010, 16:37:46 »

Pozz svima i hvala onima koji su se odazvali  kupujući kalendare, čestitke, i stvari iz web shopa, te nam i sami donirali stvari za webshop

Trenutno imamo još par predmeta koje još nisam stigla staviti na webshop - no budem čim stignem, stoga ga posjetite uskoro na našim web stranicama  . Većina stvari je kod Zloćke pa ako netko treba nešto, samo se javite njoj, ili još bolje -ispunite obrazac narudžbe koju ona i ja dobijemo na mail.

Uvijek je moguće da imamo stvari koje još nismo stigli objaviti u webshopu, pa nas stoga uvijek možete i pitati dali imamo nešto što vam treba, i pogledati ćemo 
: 22. Pro. 2009, 08:48:07
Kalendara imamo uz sebe još samo 2 pa ako netko želi naručiti preko WebShopa da mu pošaljemo poštom, neka požuri jer ih vjerovatno više nećemo nakon toga izrađivati i to bi bilo to za kalenare za 2010. godinu.

Inače ih ima još 25 komada u Pet Shopu amazona na Iblerovom trgu (Importane) u ZGu tko ih osobno želi vidjeti uživo i kupiti

Evidentirano

zlocka
Dobra vila foruma
Guardian Angel

Starost : 27
ljubimaca: 12

« Odgovor #2 : 08. Vel. 2010, 18:14:10 »

i kod mene 2 mislim, ako netko želi osobno preuzet
Evidentirano

Finoooo sijeno za dvojezupce i glodavce
NOVOST: sušeno bilje ( stolisnik, trputac + grančice lijeske sa lišćem)
Aislinn
Kompić sa tradicijom

Starost : 38
ljubimaca: 7

« Odgovor #3 : 08. Vel. 2010, 21:53:30 »

eto da se pohvalim, a pohvale idu i vama naime, ja kupila u ovom vašem dućanu par ljuljački za svoje deguice. njih dobro služe. jednu su već rashodovali a treću sam slikala jer se bavim fotografijom - ta treća je osvojila drugo mjesto u natječaju za macro fotku 

koga zanima, tu je link: http://mayoofka.deviantart.com/

to je druga fotka po redu u TEXTURE MACRO WINNERS 

p.s. ako imate još tih ljulja, mi smo zainteresirani. pobjednička ljulja je sad kod činči i jako im se sviđa
Evidentirano

PSEĆA POSLOVICA O ODMARANJU

Tajna potpune opuštenosti je u tome da imaš čovjeka koji će umjesto tebe brinuti sve brige.
zlocka
Dobra vila foruma
Guardian Angel

Starost : 27
ljubimaca: 12

« Odgovor #4 : 09. Vel. 2010, 00:11:04 »

kako zakon
nemamo više tih ljulji, no možda ja imam samo stapke, bez njihaljki, pa ti dam ako možeš iskoristiti
Evidentirano

Finoooo sijeno za dvojezupce i glodavce
NOVOST: sušeno bilje ( stolisnik, trputac + grančice lijeske sa lišćem)
Aislinn
Kompić sa tradicijom

Starost : 38
ljubimaca: 7

« Odgovor #5 : 09. Vel. 2010, 00:39:35 »

uglavnom, eto ja javila, da znate da u biti prodajete umjetnički materijal

primamo sve daljnje artističke materijale
Evidentirano

PSEĆA POSLOVICA O ODMARANJU

Tajna potpune opuštenosti je u tome da imaš čovjeka koji će umjesto tebe brinuti sve brige.
tarra
Golden heart
Činč

ljubimaca: par 10aka kunića i 2 pasova tornjaka ...i stalno par beba divljeg zeca :)

« Odgovor #6 : 02. Oľu. 2010, 00:41:20 »

Super ti je slika ispala   

Evo i novih stvarčica, možda nisu za umjetnike ovaj puta  ali :
male pojilice, mini wci, hranilice, transporteri, četka itd... koji su našim uhatim guzama premale, stvari su namjenski donirane za webshop (hvala donatorima) i nadamo se da će nekome poslužiti 

Ne zaboravite, bliži se Uskrs pa tko još nije, može naručiti koju prigodnu čestitku

http://tarraland.com/webshop.html
« Zadnja izmjena: 02. Oľu. 2010, 00:42:33 tarra » Evidentirano

Str: [1] Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Zeko i prijatelji portal | Powered by SMF 1.1.5. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Epsilon / TinyPortal v0.9.8 © Bloc