Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
03. Ruj. 2010, 20:29:50

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Vijesti
Molimo nove članove da čitaju i pridržavaju se
PRAVILA FORUMA
kako bi isti ostao
 pregledan.

Zahvaljujemo,
AiM Tim
New man in town

Foto mjeseca

Izmjeni temu

Statistika
Ukupno Postova: 209491
Ukupno Tema: 3976
Online danas: 16
Online ikada: 7506587
(05. Lis. 2006, 21:00:37 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: [1] Dolje Ispis
Autor Tema: Kunićica traži trajni dom!  (Posjeta: 727 )
tarra
Golden heart
Činč

Spol: Ženski
ljubimaca: par 10aka kunića i 2 pasova tornjaka ...i stalno par beba divljeg zeca :)

« : 02. Oľu. 2010, 10:14:09 »

Ja sam Heidi Esmeralda , kunićica koja je udomljena, no samo 36 sati nakon udomljenja izgubila sam dom. U bojazni što će samnom biti, jer je postojala mogućnost da zapadnem u krive ruke i jer je me se nova vlasnica što prije i bilo kako htjela riješiti, Udruga Mrkvica preuzela je brigu o meni...

Moja kratka priča:
Nakon 36 sati nova "udomiteljica" me odlučila izbaciti iz kuće, uopće nije niti probala zbližiti se sa mnom - iako sam tek došla kod nje i naravno da sam bila u strahu, kao što bi i svaka životinjica bila prvo vrijeme kod novih ljudi... posebice kada se radi o kuniću.. no nova "udomiteljica" se nije niti potrudila pokušati

Zbog bojazni što će biti sa mnom, te iz načina kako je pričala o meni (čak je u predlagala podivljavanje za puštanje u prirodu što me jako uplašilo) i pošto-poto me se htjela bilo kako riješiti, ljudi iz udruge pristali su naravno odmah preuzeti me od nje, samo da dođem na sigurno.
Sada sam kod njihovih volontera, službeno u azilu i pod skrbi Udruge jer sam napuštena od nove "udomiteljice"...

Apel Udruge:

Heidi Esmeralda sada traži svoje dobre ljude: trajni dom kod osobe koja će se baviti s njome od prvog dana, te je neće zapostavljati.

Kunićica se kao i sve životinje iz azila, udomljava uz obavezan Ugovor o udomljavanju, jer više ne smije proživjeti ono što je proživjela u zadnje vrijeme.

Udomitelj mora biti osoba koja će strpljivo vraćati njeno povjerenje u ljude i pružiti joj bezuvijetnu ljubav, zato je poželjno da to bude osoba koja je već imala ili i sada ima kunića kao kućnog ljubimca, dakle osoba sa iskustvom, ili bilo koja druga osoba koja ju je spremna voljeti.

Heidi ima 4 godine a ostale njene podatke možete vidjeti na našim oglasima http://tarraland.com/oglasi.html

Želite li je udomiti, te ako vas je dirnula ova skraćena priča o malenoj siročici Heidi, možete nas kontaktirati na email utociste[at]tarraland.com / udruga[at]mrkvica.hr ili preko foruma na PM, ili ispuniti obrazac http://tarraland.com/obrazac/view.php?id=18 te navesti da želite udomiti upravo tu ljepoticu..

..jer ona treba pravi, trajni DOM!

Pomoći možete i proslijeđivanjem ove poruke na druge forume, te preko fan pagea na Facebooku: http://www.facebook.com/pages/Zagreb-Croatia/TarraLand-Utociste-kunica-i-divljih-zeceva/31348301904

« Zadnja izmjena: 02. Oľu. 2010, 10:24:31 tarra » Evidentirano

Tilly
Hrčak

« Odgovor #1 : 05. Oľu. 2010, 18:22:20 »

Zekica je izuzetno umiljata, jako uredna, voli puno pažnje, pa ako ste u blizini a ne doživljavate je, sama će doći kod vas, npr skočit će na fotelju i tik blizu vas leći 
Nuždu obavlja u svojem wc-u, zaista je čista i nema mirisa 
 :puppy_eyes:Kad bih barem mogla je zadržati ...u 2 dana već se uspijela uvući pod kožu :rred zbog svog pristupačnog karaktera

Evidentirano
zlocka
Dobra vila foruma
Guardian Angel

Starost : 27
ljubimaca: 12

« Odgovor #2 : 05. Oľu. 2010, 22:45:21 »

kod mene nije mogla van kaveza, nava je poludjela čim je došla, ali da se maziti iako ne voli da joj se gura ruka u gajbu.
tako mi je drago vidjet ovako opuštenu!
još sam oda nađe dobar i strpljiv dom.
: 05-03-2010, 19:57:32
evo i mojih slikica

prije manikure u bubi

« Zadnja izmjena: 05. Oľu. 2010, 22:46:48 zlocka » Evidentirano

Finoooo sijeno za dvojezupce i glodavce
NOVOST: sušeno bilje ( stolisnik, trputac + grančice lijeske sa lišćem)
Tilly
Hrčak

« Odgovor #3 : 09. Oľu. 2010, 18:37:44 »

ma zekica je odlično!...istina da nije nekad happy  kad se rukom u kavez krene dok je unutra,a opet nekad joj ne smeta nego se opusti za maženje ....ali čisto uživanje je sa njom..može cjele dane na fotelji kunjati.. .
Evidentirano
tarra
Golden heart
Činč

ljubimaca: par 10aka kunića i 2 pasova tornjaka ...i stalno par beba divljeg zeca :)

« Odgovor #4 : 22. Oľu. 2010, 09:34:35 »

Kunićica je ovaj vikend otišla na tek dvodnevno čuvanje volonterki Ani  koja je otpočetka bila zaljubljena  u Heidi iako ju je vidjela tek preko slika.

Nakon "čuvanja" u trajanju od 48 sati nakon kojeg smo se nadali ovakvom ishodu  : i Anine ukućane je naša Heidi Esmeralda osvojila! 

Sada dakle s veseljem mogu javiti da ima dom kakav je mogla samo poželjeti! 

Hvala svima koji su sudjelovali čuvanjem malene, slikanjem, proslijeđivanjem i održavanjem tema na forumima,  te onima koji su se javili za udomljavanje (ovaj vikend najviše zainteresiranih udomitelja, i svi od reda odlični  , no srce Aninih ukućana i Ane već je bilo osvojeno  )
« Zadnja izmjena: 22. Oľu. 2010, 09:35:23 tarra » Evidentirano

zlocka
Dobra vila foruma
Guardian Angel

Starost : 27
ljubimaca: 12

« Odgovor #5 : 22. Oľu. 2010, 09:56:58 »

danas sam u bubi, pa da skinem plakat?
Evidentirano

Finoooo sijeno za dvojezupce i glodavce
NOVOST: sušeno bilje ( stolisnik, trputac + grančice lijeske sa lišćem)
tarra
Golden heart
Činč

« Odgovor #6 : 22. Oľu. 2010, 09:59:24 »

E može, hvala
Evidentirano

Str: [1] Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Zeko i prijatelji portal | Powered by SMF 1.1.5. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Epsilon / TinyPortal v0.9.8 © Bloc